Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، در حالی که صندوق پالایشی یکم مرکب از سهام چهار پالایشگاه نفت تهران، تبریز، اصفهان و بندرعباس در قالب پالایش یکم در بورس ارائه شد، اما به دلیل ریزش شاخص کل بازار و عدم استقبال گسترده مردم، قسمتی از این سهام همچنان در اختیار دولت باقی ماند.

بنابراین هفته پیش دولت تصویب کرد، باقی‌مانده سهام دولت در این چهار پالایشگاه به علاوه باقی‌مانده سهام دولت در شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران، تولید تجهیزات سنگین هپکو و ایران ترانسفو به سه بانک حاضر در بورس یعنی بانک‌های ملت، تجارت و صادرات واگذار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه رضا دولت‌آبادی مدیرعامل بانک تجارت در نامه‌ای که به رئیس اداره نظارت بر ناشران بورسی سازمان بورس نوشته اعلام کرده است؛ با عنایت به مفاد تصویب‌نامه دولت در 10 دی سال جاری در هیأت وزیران در مورد مصوبه جلسه 7 دی مبنی بر موافقت با واگذاری بخشی از باقی‌مانده سهام دولت در تعدادی از شرکت‌های بورسی به بانک تجارت به استحضار می‌رسد بر مبنای این مصوبه، وزارت امور اقتصادی و دارایی به نمایندگی سازمان خصوصی‌سازی مکلف است معادل 435 هزار میلیارد ریال از باقی‌مانده سهام متعلق به دولت در شرکت‌های مذکور را مطابق جدول زیر به بانک‌های ملت، صادرات و تجارت واگذار نماید. بر این اساس از مبلغ 165 هزار میلیارد ریال که به بانک تجارت تخصیص یافته مقرر شده است معادل 55 هزار میلیارد ریال در ازای پرداخت وجه در چهار قسط مساوی ماهانه تا پایان سال جاری بدون سود فروش اقساطی و همچنین مبلغ 110 هزار میلیارد ریال بابت تأدیه بدهی دولت به این بانک واگذار شود.

به موجب مفاد تصویب‌نامه دولت در 10 دی قیمت واگذاری سهام شرکت‌ها مطابق با آخرین قیمت پایانی هر سهم در تابلوی بورس در تاریخ یکم دی 99 تعیین می‌شود و از تاریخ 10 دی کلیه حقوق مالکانه سهام مورد واگذاری به بانک تعلق خواهد گرفت که آثار ناشی از این نقل و انتقال بعداً اعلام می‌شود. 

ردیف نام شرکت درصد سهام واگذاری به بانک‌های ملت، صادرات و تجارت 1 پالایش نفت تهران 12.64 2 پالایش نفت تبریز 12.48 3 پالایش نفت اصفهان 11.51 4 پالایش نفت بندرعباس 12.99 5 سرمایه‌گذاری ملی ایران 12.31 6 تولید تجهیزات سنگین هپکو 4.52 7 ایران ترانسفو 3.89

منبع: الف

کلیدواژه: هزار میلیارد ریال باقی مانده سهام پالایش نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۴۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان

ابراهیم بازیان با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

به گزارش ایلنا، وی درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چرا که واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هر گونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

دیگر خبرها

  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • معامله بلوک «شازند» قانونی است
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است